Головна Новини Регіони Київ Стало відомо, які будинки у Києві не підготували до опалювального сезону
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, які будинки у Києві не підготували до опалювального сезону

Скільки будинків не готові до опалювального сезону

сьогодні, 16:59
Поділіться публікацією:

До опалювального сезону залишилося близько місяця — традиційно у другій половині жовтня (відповідно до погодних умов) розпочинається подача тепла. Однак у столиці підготували до подача тепла не всі будинки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

Стало відомо, які будинки у Києві не підготували до опалювального сезону

Ілюстративне фото

За словами заступника голови КМДА Петра Пантелеєва, Києві триває фінальний етап підготовки до опалювального сезону. Однак не всі будинки підготувалися до зимового періоду. 

За оперативною інформацією, також близько 18% будинків ОСББ та ЖБК отримали акти і майже 11% будинків інших форм власності. “Звертаюсь до керівників управлінь та управителів у цих будинках посилити роботу з отримання необхідної документації. КП “Київтеплоенерго” та ТОВ “Євро-Реконструкція” зараз максимально сприятимуть в усуненні зауважень та вирішенні інших технічних питань”, – зазначив Петро Пантелеєв.

При цьому уже понад 93% житлових будинків, що обслуговуються комунальними керуючими компаніями, отримали акти готовності систем теплопостачання до роботи взимку. 

Нагадаємо, що з підготовкою до опалювального сезону виникли проблеми і у КП “Київтеплоенерго”. У компідприємстві скаржаться на дії Нацполіції і зазначають, що поліцейські заважають проводити ремонт заводу “Енергія”, а це може зірвати старт опалювального сезону. Детальніше про ситуацію з підготовкою до зими в Києві, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові готуються до опалювального сезону. Дізнатися детальніше, що планують робити, читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини