Головна Новини Регіони Харків Харків готується до опалювального сезону у пришвидшеному темпі: чи встигнуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Харків готується до опалювального сезону у пришвидшеному темпі: чи встигнуть

Через те, що власної генерації енергії у Харкові немає, необхідно робити все майже з нуля

сьогодні, 16:06
Поділіться публікацією:

Працівники КП "Харківські теплові мережі" в Харкові у пришвидшеному темпі готують місто до опалювального сезону, який має початися 15 жовтня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Харків готується до опалювального сезону у пришвидшеному темпі: чи встигнуть

Підготовка до зими у Харкові. Фото: ХТМ

Як розповів начальник управління ремонтів ХТМ Рагуф Мамедов, роботи ведуться одночасно на п'яти-шести об'єктах. Зокрема, зараз робітники ремонтують магістральну камеру на Олексіївці, обладнання якої за довгі роки експлуатації зносилося та вийшло з ладу.

За словами начальника Шевченківської філії КП "ХТМ" Володимира Комарницького, нові металеві колектори дозволять стабільно постачати тепло та гарячу воду на чотири ЦТП, в 69 будинків, 17 відомчих установ, чотири школи та три дитсадки.

Паралельно продовжуються роботи з будівництва блочно-модульних котелень, зокрема фахівці закінчують зведення фундаментів під їх встановлення. За словами начальника філії, Шевченківський район готовий до опалювального сезону на 90%. Так, комунальники вже повністю заповнили теплоносієм внутрішньобудинкові системи і на 85% — внутрішньоквартальні.

Харків готується до опалювального сезону у пришвидшеному темпі: чи встигнуть - фото 2
Харків готується до опалювального сезону у пришвидшеному темпі: чи встигнуть - фото 3
Харків готується до опалювального сезону у пришвидшеному темпі: чи встигнуть - фото 4

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Столичні тепловики не встигають підготуватися до опалювального сезону: у чому причина

У КП “Київтеплоенерго” скаржаться на дії Нацполіції та попереджають, що можуть не встигнути підготуватися до опалювального сезону. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства. 

У КП розповіли, що 19 вересня представники Дарницького управління Нацполіції вкотре прийшли з обшуком до комунального підприємства “Київтеплоенерго” у справі щодо технічного переоснащення заводу “Енергія”. У КП нагадали, що обшуки на підприємстві проводили рівно рік тому — у вересні 2023-го. Тоді поліцейським надали усі необхідні документи.

Деталі – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини