Головна Новини Регіони Київ Опалювальний сезон стартує у Києві, але у квартирах буде холодно: причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Опалювальний сезон стартує у Києві, але у квартирах буде холодно: причини

Де в Києві включать опалення в понеділок

сьогодні, 19:22
Поділіться публікацією:

У понеділок, 14 жовтня, у Києві стартує опалювальний сезон. До теплопостачання підключатимуть соціальні об'єкти. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

Опалювальний сезон стартує у Києві, але у квартирах буде холодно: причини

Фото з відкритих джерел

Теплопостачання відновлять у лікарнях, школах, дитячих садках та інших закладах соціальної сфери міста. Однак житлові будинки розпочнуть підключати пізніше — коли середньодобова температура опуститься до +8С протягом трьох діб. 

Київський міський голова Віталій Кличко розповів, що тепло підключатимуть за індивідуальними заявками керівників вказаних установ, враховуючи функціональну специфіку. 

“Рішення про початок опалювального сезону ухвалюємо з урахуванням чинників забезпечення комфорту для містян, раціонального використання енергоресурсів та економного споживання електроенергії”, – підкреслив Віталій Кличко.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що у КП “Київтеплоенерго” скаржаться на дії Нацполіції та попереджають, що можуть не встигнути підготуватися до опалювального сезону.

У КП розповіли, що 19 вересня представники Дарницького управління Нацполіції вкотре прийшли з обшуком до комунального підприємства “Київтеплоенерго” у справі щодо технічного переоснащення заводу “Енергія”. У КП нагадали, що обшуки на підприємстві проводили рівно рік тому — у вересні 2023-го. Тоді поліцейським надали усі необхідні документи. 

Дізнатися детальніше про ситуацію можна за посиланням.

Читайте також: які будинки у Києві не підготували до опалювального сезону. Деякі будинки не отримали відповідні акти з підготовки до теплопостачання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини