Головна Новини Регіони Одеса Ворог повторно атакував Одеську область: прогримів сильний вибух
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог повторно атакував Одеську область: прогримів сильний вибух

В регіоні триває ракетна небезпека

сьогодні, 20:13 comments1037
Поділіться публікацією:

В Одесі та області оголошено повітряну тривогу. В регіоні було чутно повторний вибух. Попередньо повідомляють про два “прильоти”. Небезпека повторного пуску ракети все ще зберігається. Про це повідомляють моніторингові канали. 

Ворог повторно атакував Одеську область: прогримів сильний вибух

Вибух. Фото з відкритих джерел

Загроза застосування балістичного озброєння з півдня, в областях де оголошену повітряну тривогу! Швидкісна ціль на Одесу!, – йдеться в дописі Повітряних Сил ЗСУ.


Нагадаємо, російські війська завдали удару за допомогою безпілотників по Ізмаїльському району. Ворог націлився на припортову та прикордонну інфраструктуру. 

Також  в ніч на 30 вересня ворожі війська вчинили масовану атаку на Київ. Як і під час останніх нападів, ворог знову застосував ударні БпЛА, попередньо на кшталт Shahed. На Київ баражуючі боєприпаси заходили вночі, хвилями і з різних напрямків.

Крім того, у ніч на 25 вересня 2024 року російські війська знову атакували Одещину, застосувавши чотири керовані авіаційні ракети Х-59/69, запущені з повітряного простору над Чорним морем, та 32 ударні безпілотники типу "Shahed". Зафіксовано, що пуски дронів здійснювалися з районів Приморсько-Ахтарськ та Курськ у РФ. Для відбиття ворожої атаки було залучено авіацію, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи, а також підрозділи радіоелектронної боротьби Сил оборони України. Під час протиповітряного бою вдалося збити 28 ударних дронів "Shahed" та чотири керовані ракети Х-59/69. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/truonline/3059

Новини