Головна Новини Регіони Одеса В прокуратурі показали наслідки атаки по Одещині (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В прокуратурі показали наслідки атаки по Одещині (ФОТО)

Внаслідок атаки по Одеській області одна людина загинула

26 вересня 2024, 12:06
Поділіться публікацією:

Прокуратура Одеської області розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України) після чергової атаки російських військ. Про це повідомляє пресслужба відомства.

В прокуратурі показали наслідки атаки по Одещині (ФОТО)

Ракетна атака. Фото з відкритих джерел

За інформацією слідства, ввечері 25 вересня, близько 22:20, війська РФ завдали ракетних ударів по території Одеського району. В результаті обстрілу загинула 62-річна жінка, також пошкоджено кілька адміністративних будівель і транспортні засоби.

Крім того, регіон піддався атаці безпілотників уночі. Наразі триває огляд місця подій, а повний обсяг руйнувань і збитків ще встановлюється.

Прокуратура спільно зі слідчими СБУ продовжують документування воєнних злочинів, скоєних російськими військовими.

В прокуратурі показали наслідки атаки по Одещині (ФОТО) - фото 2
В прокуратурі показали наслідки атаки по Одещині (ФОТО) - фото 3

Зазначимо, місцеві ЗМІ писали, що ворожі війська намагалися вдарити по енергетиці Одеської області другий вечір поспіль. Мешканці повідомляли, що “моргнуло” світло у багатьох районах міста, а навколишні населені пункти без світла. За неофіційною інформацією окупанти використали щонайменше три ракети.

Нагадаємо, у ніч на 25 вересня 2024 року російські війська знову атакували Одещину, застосувавши чотири керовані авіаційні ракети Х-59/69, запущені з повітряного простору над Чорним морем, та 32 ударні безпілотники типу "Shahed". Зафіксовано, що пуски дронів здійснювалися з районів Приморсько-Ахтарськ та Курськ у РФ. Для відбиття ворожої атаки було залучено авіацію, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи, а також підрозділи радіоелектронної боротьби Сил оборони України. Під час протиповітряного бою вдалося збити 28 ударних дронів "Shahed" та чотири керовані ракети Х-59/69.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини