Головна Новини Регіони Одеса Нові тарифи на тепло в Одесі: хто платитиме більше цього опалювального сезону
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові тарифи на тепло в Одесі: хто платитиме більше цього опалювального сезону

В Одесі затверджено нові тарифи на опалювальний сезон 2024/2025

сьогодні, 13:23
Поділіться публікацією:








В Одесі розпочнеться опалювальний сезон із новими тарифами для бюджетних та релігійних установ, а також інших категорій споживачів. На засіданні виконавчого комітету міської ради затверджено рішення про оновлені тарифи на теплопостачання. 

Нові тарифи на тепло в Одесі: хто платитиме більше цього опалювального сезону

Опалювальний сезон. Фото з відкритих джерел

Рішення виконкому: нові тарифи для установ

Виконавчий комітет Одеської міської ради прийняв проєкт рішення, що передбачає перегляд вартості теплової енергії для різних категорій установ. Згідно з новими розрахунками, тариф для бюджетних установ встановлено на рівні 4538 грн за Гкал, для релігійних організацій — 4960 грн за Гкал, а для інших організацій — 5547 грн за Гкал. Такі зміни зумовлені зростанням витрат на енергоресурси, змінами температурного режиму та іншими факторами.

Тарифи для населення залишаються стабільними

Попри підвищення тарифів для бюджетних і комерційних споживачів, одесити платитимуть за колишнім тарифом — 1813 грн за Гкал. Такий рівень оплати для населення залишається незмінним протягом дії воєнного стану та ще шість місяців після його завершення.

“Підвищення тарифів, яке розглядалось на виконкомі стосується інших категорій не побутових споживачів – це бюджетні, комерційні та релігійні організації. Для населення все залишається незмінним. Для всіх інших категорій тарифи на новий опалювальний період приведенні до економічно обґрунтованих відповідно до складників тарифу", — прокоментувала Заступник Одеського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганна Познякова.


Нагадаємо, у листопаді в Одесі розпочнеться опалювальний сезон, про це стало відомо під час пресконференції, яку провели заступник Одеського міського голови Ганна Позднякова та директор КП "Теплопостачання міста Одеси" Валерій Іванов. Представники міської влади обговорили готовність міста до холодного періоду, а також особливості запуску опалення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини