Головна Новини Регіони Київ Стрілянина сталася у передмісті Києва: в готелі знайшли тіло загиблого
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрілянина сталася у передмісті Києва: в готелі знайшли тіло загиблого

Вбивство у Броварах сталося через конфлікт

сьогодні, 14:45
Поділіться публікацією:

У Київській області сталося замовне вбивство — поліцейські затримали замовника та виконавця. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію поліції Київської області. 

Стрілянина сталася у передмісті Києва: в готелі знайшли тіло загиблого

Вбивство в Броварах. Фото Нацполіції

Повідомлення про злочин правоохоронці отримали 3 жовтня. Адміністраторка одного із готелів в місті Бровари повідомила, що в одному з номерів виявила тіло невідомого чоловіка. До цього жінка чула звуки пострілів і пішла перевірити, що сталося. 

“На місці події поліцейські встановили, що загиблим є 48-річний мешканець Львівщини. У чоловіка були наявні вогнепальні поранення в області голови, грудної клітини та живота. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці події. Також поруч із тілом виявлені гільзи від вогнепальної зброї”, — йдеться у повідомленні поліції. 

У ході розслідування обставин злочину правоохоронці з'ясували, що до скоєного вбивства причетні двоє чоловіків: 53-річний та 51-річний мешканці столиці.

За даними поліції,  між потерпілим та зловмисником виникли неприязні стосунки. Розв'язати конфлікт фігурант вирішив вбивством — він вмовив свого товариша вбити опонента. 51-річний чоловік прийшов до номера в готелі потерпілого та, здійснивши декілька пострілів, втік.

Правоохоронці встановили місцеперебування та затримали у процесуальному порядку, і замовника, і виконавця.

“У ході невідкладного обшуку поліцейські вилучили у виконавця вбивства пістолет, патрони, три ручні гранати типу РГД-5 та одну гранату Ф-1. Окрім цього, знайдено та вилучене знаряддя вбивства, пістолет, його направлено для проведення відповідної експертизи”, — повідомили у поліції. 

Кримінальне провадження розслідують за фактом умисного вбивства за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.

Стрілянина сталася у передмісті Києва: в готелі знайшли тіло загиблого - фото 2
Стрілянина сталася у передмісті Києва: в готелі знайшли тіло загиблого - фото 3

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що у Києві через коштовності та автомобіль вбили жінку




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини