Головна Новини Регіони Київ Жорстоке вбивство у Києві: що стало мотивом злочину (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Жорстоке вбивство у Києві: що стало мотивом злочину (ФОТО)

Після скоєння злочину чоловік переховувався у Чернігові

сьогодні, 14:15
Поділіться публікацією:

У столиці 51-річну жінку вбили через коштовності та автомобіль. Зловмисника затримали в сусідній області. За вчинене йому загрожує довічне позбавлення волі.Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію поліції Києва. 

Жорстоке вбивство у Києві: що стало мотивом злочину (ФОТО)

Вбивство у Києві. Фото Нацполіції

Правоохоронці отримали повідомлення про вбивство жінки від родичів загиблої. Вони забили на сполох, коли 51-річна місцева мешканка перестала виходити на зв'язок. Приїхавши до квартири знайшли тіло загиблої зі слідами насильницької смерті. У ході розслідування поліцейські встановили, що жінка померла від механічної асфіксії, а з дому зникли її коштовності та автомобіль Toyota Land Cruiser.

За підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 27-річного чоловіка. Він переховувався у Чернігові, у підвалі однієї з багатоповерхівок.

“Як виявилось, нападник познайомився із потерпілою та мав з нею нетривалі стосунки. У день вбивства жінка запросила чоловіка до себе додому, де він напав на неї та задушив мотузкою, а після скоєного — забрав з дому всю готівку, коштовності та поїхав до Чернігова на автомобілі загиблої. Там фігурант змінив номерні знаки на авто та перефарбував його в інший колір”, — розповіли про деталі злочину правоохоронці.

Слідчі вилучили речові докази та затримали чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмиснику повідомили про підозру за п. 6 ч. 2 ст. 115 – умисне вбивство з корисливих мотивів та ч. 3 ст. 289 – незаконне заволодіння транспортним засобом. 

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою. За скоєне чоловіку загрожує довічне позбавлення волі.

Жорстоке вбивство у Києві: що стало мотивом злочину (ФОТО) - фото 2
Жорстоке вбивство у Києві: що стало мотивом злочину (ФОТО) - фото 3
Жорстоке вбивство у Києві: що стало мотивом злочину (ФОТО) - фото 4

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що у Києві невідомий вчинив стрілянину на вулиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини