Головна Новини Регіони Київ Стало відомо, коли у Києві розпочнеться опалювальний сезон
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли у Києві розпочнеться опалювальний сезон

Віталій Кличко назвав дату початку опалювального сезону

сьогодні, 09:43
Поділіться публікацією:

У Києві триває підготовка до опалювального сезону і цього року його планують розпочати за графіком з 15 жовтня. Однак можливі і зміни. Про це повідомив голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко, повідомляє портал “Коментарі”.

Стало відомо, коли у Києві розпочнеться опалювальний сезон

Ілюстративне фото

Якщо температурні показники не понижуватимуться, то опалення підключатимуть пізніше. За словами очільника міста, опалення планують почати включати за графіком.

Розповів Віталій Кличко і про темпи підготовки до опалювального сезону. За його словами, гідравлічні випробування тепломереж виконані на 99%, під час яких спеціалісти ліквідували понад 2000 пошкоджень. Спеціалісти провели усі необхідні перевірки та підготовки до опалювального сезону, щоб пройти зиму без аварійних ситуацій. 

Також провели регламентні роботи більш ніж на 2000 теплових пунктів. Від їхньої надійності залежить якість теплопостачання кожного окремого будинку у кожному мікрорайоні столиці. “Роботи майже завершені, і я можу впевнено говорити, що ми готові до підключення теплопостачання в будинки нашого міста”, — запевнив Віталій Кличко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві не всі будинки отримали акти про готовність до опалювального сезону.  За оперативною інформацією, також близько 18% будинків ОСББ та ЖБК отримали акти та майже 11% будинків інших форм власності.

При цьому уже понад 93% житлових будинків, що обслуговуються комунальними керуючими компаніями, отримали акти готовності систем теплопостачання до роботи взимку. 

Детальніше про ситуацію у Києві з підготовкою до опалювального сезону читайте за посиланням




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини