Головна Новини Регіони Київ Коли в Києві нормалізується якість повітря: прогнози синоптиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли в Києві нормалізується якість повітря: прогнози синоптиків

В Укргідрометцентрі дали прогноз, коли в Києві припиниться задимлення

сьогодні, 14:46
Поділіться публікацією:

Прогнози від Укргідрометцентру мають гарні новини для жителів столиці: задимлення, що огорнуло Київ, може скоро відступити. За словами Наталії Птухи, речниці Укргідрометцентру, чистіше повітря повернеться до міста вже у найближчі дні.

Коли в Києві нормалізується якість повітря: прогнози синоптиків

Скоро буде чистіше: коли в Києві пройде задимлення

На пресконференції в Медіацентрі Україна Наталія розповіла, що якщо не виникне нових пожеж у півдні та центрі, то дим, який зараз є, поступово розсіється. Зараз пожежі, які були на півночі країни, рухаються в інший бік і не приносять дим до Києва.                                   

"Саме задимлення найближчими днями для Києва, якщо не буде пожеж по півдню, по центральних регіонах, то від Києва задимлення буде відходити. Всі ці пожежі, які подекуди ще залишаються по північних регіонах – Київщина, Сумщина, Чернігівщина, вони зараз якраз таки будуть йти в іншу сторону, тобто не на Київ. Тому очікуємо, що все ж таки з цим ситуація покращуватиметься", – пояснила Наталія Птуха.        

Жителям Києва рекомендовано слідкувати за повідомленнями Укргідрометцентру та дотримуватися рекомендацій органів охорони здоров’я, щоб захистити себе від можливих небезпек, пов'язаних з задимленням.                           

Раніше “Коментарі” писали, що 20 вересня у Києві зафіксували сильне забруднення повітря, яке за даними ресурсу IQair перевищило показники у всіх інших містах світу. Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів повідомило причину забруднення повітря у Києві.         

Також Міндовкілля вказало, що стан повітря та радіаційний фон можна відстежувати в режимі реального часу на ресурсі "Екозагроза"      .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини