Головна Новини Регіони Харків Ремонти під обстрілами: у Харкові 30 млн грн витратять на дороги
commentss НОВИНИ Всі новини

Ремонти під обстрілами: у Харкові 30 млн грн витратять на дороги

У Харкові проводять масштабні ремонти доріг між будинками: адреси

сьогодні, 18:35
Поділіться публікацією:

У Харкові попри постійні удари ракетами, КАБами та дронами, ремонтують міжквартальні дороги. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію, розміщену на платформі Prozorro.

Ремонти під обстрілами: у Харкові 30 млн грн витратять на дороги

Фото портал "Коментарі"

Тендери на капітальний ремонт внутрішньоквартальних доріг оголосив Департамент будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради. Ремонтні роботи планують провести у трьох районах на загальну суму понад 30 млн грн. 

“Це перші подібні тендери з початку повномасштабного вторгнення РФ на територію України”, - повідомили у Харківському антикорупційному центрі. 

Департамент уже уклав дві угоди з комунальним підприємством “Шляхрембуд”: 

- на суму 3,21 млн грн підписали на ремонт вул. Соборності України, 277, 279 (колишня Дружби Народів),

- на 2,4 млн гривень уклали угоду на капітальний ремонт вул. Женевської, 20/1 (колишня Таганська, район Холодної Гори), пров. Гаазького (колишній пров. Таганський), 3, 5, пров. Нюрнберзького, 4, 6 (колишній пров. 2-й Таганський).

У всіх угодах прописаний ремонт доріг та тротуарів.

Крім того, комунальники перемогли в тендері на капремонт проспекту Байрона, 39, 41 (колишній пр. Героїв Сталінграду) вартістю майже 12 млн грн.

До того ж тривають тендерні процедури на ремонт вул. Нескорених, 48-А (раніше вул. Героїв Праці), вул. Гвардійців-Широнінців, 44 Б на суму 11,65 млн грн та капремонт по вул. Іллі Коваля, 27 (раніше — Кибальчича)очікуваною вартістю 4,36 млн грн.

“Варто зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення ремонт доріг в місті відбувався в рамках угоди про утримання інфраструктури. Окремих тендерів на ремонт конкретних вулиць не проводили”, — зазначили в ХАЦ.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що не так з ремонтом покрівлі Політеху.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини