Головна Новини Регіони Харків На Харківщині виявили майже 10 тонн російських харчових добавок
commentss НОВИНИ Всі новини

На Харківщині виявили майже 10 тонн російських харчових добавок

На Харківщині за клопотанням прокурора арештовано партію російських харчових добавок вартістю понад 1 млн грн

сьогодні, 16:11
Поділіться публікацією:

За даними Харківської обласної прокуратури, перед повномасштабним вторгненням рф українське товариство з обмеженою відповідальністю здійснювало закупку харчових добавок у російського підприємства. Проте вказаний товар підпадав під обмеження на імпорт з боку нашої держави. У звʼязку з цим товар розмитнений так і не був.

На Харківщині виявили майже 10 тонн російських харчових добавок

Харчові добавки з росії. Фото: прокуратура

Ухвалою слідчого судді Московського районного суду м. Харкова задоволено клопотання прокурора та накладено арешт на комплексну харчову добавку вагою майже 10 тонн та вартістю понад 1 млн грн, яке перебуває на складі тимчасового зберігання Харківської митниці.

Наразі прокурорами вживаються заходи щодо передачі вказаного майна Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).                

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:                              

Нові громади оголосили про примусову евакуацію: що каже влада

Примусову евакуацію дітей з Борівської громади Ізюмщини, та обов'язкову для всіх — з громад Куп'янщини, оголосили 15 жовтня. Про це за підсумками Ради оборони області повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".                      

"Там погіршується військова обстановка, ми не можемо там забезпечувати опалювальний сезон, електрику, надання гуманітарної допомоги, ворог там обстрілює нашу критичну інфраструктуру і відновлення там неможливе", – зазначив голова ХОВА.

Звідки саме евакуюватимуть людей – читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини