Головна Новини Регіони Одеса Три мікрорайони Одеси залишаться без води: в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Три мікрорайони Одеси залишаться без води: в чому причина

Ремонтні роботи ДТЕК залишили район Одеси без води

сьогодні, 11:59
Поділіться публікацією:

23 жовтня жителі Хаджибейського району Одеси зіткнулися з тимчасовою відсутністю водопостачання через планові ремонтні роботи, що проводяться на об'єктах енергомереж. Відключення електроенергії вплинуло на роботу підрозділів водоканалу, які забезпечують водою кілька мікрорайонів міста. Про це повідомляє Інфоксводоканал.

Три мікрорайони Одеси залишаться без води: в чому причина

Відключення води. Фото з відкритих джерел

У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт, що виконуються фахівцями ДТЕК Одеські електромережі на своїх об’єктах, знеструмлено декілька підрозділів "Інфоксводоканалу". Саме ці підрозділи відповідають за водопостачання Хаджибейського району Одеси. Як наслідок, 23 жовтня до 18:00 тимчасово припинено водопостачання для мешканців мікрорайонів Застава-1, Застава-2, Дальні Млини.

Звертаємо увагу, що час відновлення водопостачання – попереднє і може змінюватися в ході проведення ремонтних робіт як в більшу, так і в меншу сторону. Після відновлення водопостачання може також знадобитися час на заповнення системи водою, і більш віддалені споживачі, або верхні поверхи можуть отримати воду пізніше зазначеного часу.

У разі виникнення питань можна звернутись до “Інфоксводоканалу” за номерами:

  • 705-55-05,

  • 780-55-05,

  • 093-17-00-155,

  • 068-905-55-05. 

Жарке літо призвело до значного збільшення споживання води, що, своєю чергою, спричинило низку аварій на водогонах. Деякі регіони України вже ввели обмеження на водопостачання. Чи доведеться одеситам також стикнутися з відключеннями води повідомили в “Інфоксводоканалі”.

Нагадаємо, сьогодні, 23 жовтня в частині Одеси не буде світла. Електропостачання буде відсутнє до кінця робочого дня. Адреси відключень світла в Одесі за посиланням.

Крім того, сьогодні в частині Одеси не буде газопостачання. Це пов’язано із проведенням ремонтних робіт. “Коментарі” писали адреси відключень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://infoxvod.com.ua/uk/

Новини