Головна Новини Регіони Одеса "Покусали до крові": в Одесі безхатько врятував пенсіонерку та її собаку від квадроберів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Покусали до крові": в Одесі безхатько врятував пенсіонерку та її собаку від квадроберів (ВІДЕО)

Безпритульний врятував пенсіонерку та її собаку від агресивних "квадроберів" в Одесі

сьогодні, 16:52 comments1071
Поділіться публікацією:

В Одесі сталася шокуюча подія: безхатько допоміг врятувати пенсіонерку та її маленьку собаку від групи "квадроберів". Інцидент стався на Старосінній площі рано вранці, коли жінка прогулювалася зі своїм улюбленцем. Про цей випадок у соцмережах розповіла жінка, яка нібито стала свідком даної ситуації.

"Покусали до крові": в Одесі безхатько врятував пенсіонерку та її собаку від квадроберів (ВІДЕО)

Квадробер. Фото з відкритих джерел

Очевидиця розповідає, що побачила двох підлітків у масках, капюшонах з вухами та з хвостами, які напали на літню жінку та її собаку. Підлітки, віком близько 12-14 років, почали "гавкати" на пенсіонерку, намагаючись її налякати, і навіть схопили її за ноги. Коли собака почала захищати господарку, вони переключилися на неї і покусали до крові.

Напали на цю бабусю почали гавкати на неї за ноги хапати, а вона трохи інфаркт не отримала. Потім собака стала гавкати на них і вони напали на собаку, вони її кусають стали вони покусали її до крові, – сказала жінка на відео. 

На заклики про допомогу відгукнувся лише безпритульний чоловік, який випадково був поруч. Він став кидати пляшки в бік нападників, що змусило їх втекти. 

Коли вони мене побачили вони встали рачки та погнали точно як якісь звірюки у бік Водопровідної так швидко. Боже, цей собака скулить, бабка плаче, це просто жах, – додала жінка.


Втім, слід зазначити, що у поліції цю інформацію не підтверджували.

Нагадаємо, останнім часом квадробіка стрімко набирає популярності серед дітей та підлітків по всьому світу. В Україні цей тренд ще не такий популярний або ще не помічений, але в інших країнах викликає занепокоєння і дорослі навіть звернулися до омбудсменів із проханнями заборонити це захоплення. Все що слід знати про квадроберів читайте в матеріалі “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини