Головна Новини Регіони Київ У Київській області продають небезпечний обігрівач: яку загрозу він становить
commentss НОВИНИ Всі новини

У Київській області продають небезпечний обігрівач: яку загрозу він становить

Небезпечний товар вилучають з обігу

сьогодні, 16:08
Поділіться публікацією:

Під час підготовки до опалювального сезону українці серед іншого купують обладнання для опалення приміщенні. Роздрібні мережі пропонують широкий асортимент такого товару, однак не всі моделі можуть бути безпечними. У Держпродспоживслужбі Київської області попередили про небезпечний тепловентилятор, повідомляє портал "Коментарі".

У Київській області продають небезпечний обігрівач: яку загрозу він становить

Ілюстративне фото

У службі розповіли, що тепловентилятор ТМ ARDESTO, модель: FHK – 2000 GY перевірили у відповідній лабораторії. 

“За результатами проведеної експертизи встановлено, що продукція не відповідає вимогам стандартів щодо її безпечності, зокрема, ізоляція струмопровідних частин тепловентилятора не забезпечує надійний захист користувача від ураження електричним струмом, а кріплення шнура недостатньо надійне”, — повідомили про результати перевірки у Держпродспоживслужбі.

У службі зазначили, що в результаті проведених випробувань вказану модель тепловентилятора визнали такою, що становить серйозний рівень загрози суспільним інтересам внаслідок її невідповідності встановленим вимогам. У службі зазначили, що вживаються заходи щодо вилучення тепловентилятора ТМ ARDESTO модель: FHK – 2000 GY з обігу.

Споживачів закликають повідомляти Держпродспоживслужбу у випадку виявленні продажу вказаного товару.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні триває підготовка до опалювального сезону. У прифронтові області передали 600 генераторів різної потужності на випадок блекаутів. На яких об'єктах будуть використовувати отримане обладнання та де буде світло, читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини