Головна Новини Регіони Київ У Києві на АЗС вистрілили в чоловіка: що відомо (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві на АЗС вистрілили в чоловіка: що відомо (ФОТО)

Поліція затримала підозрюваного у злочині

18 вересня 2024, 10:46
Поділіться публікацією:

У Києві на АЗС пострілом у голову невідомий вбив чоловіка. Відео моменту скоєння вбивства ширилося пабліками. У столичній поліції повідомили деталі трагедії, повідомляє портал "Коментарі".

У Києві на АЗС вистрілили в чоловіка: що відомо (ФОТО)

Вбивство на АЗС. Фото Нацполіції

У поліції зазначили, що подія сталась сьогодні вранці на автозаправній станції у Святошинському районі. Відомо, що до автомобіля чоловіка підійшов невідомий та здійснив постріл. Від вогнепального поранення водій загинув на місці події, а зловмисник втік.

“На території міста було введено спеціальну поліцейську операцію та орієнтовано усі наряди поліції на пошук зловмисника. У результаті проведених першочергових заходів спецпризначенні поліції Києва розшукали та затримали підозрюваного. Ним виявився місцевий мешканець, 1983 року народження”, — повідомили у поліції.

У Києві на АЗС вистрілили в чоловіка: що відомо (ФОТО) - фото 2
У Києві на АЗС вистрілили в чоловіка: що відомо (ФОТО) - фото 3

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні у Києві сталася масштабна аварія. У Голосіївському районі Києва внаслідок ДТП постраждали 16 осіб та загинула жінка.

У ході розслідування попередньо встановили, що 44-річна кермувальниця Ford, виїхала з другорядної дороги та повернула ліворуч. При цьому вона не надала перевагу у русі маршрутному мікроавтобусу Mersedes сполученням “Демівщина-Київ”. Внаслідок аварійної ситуації відбулось зіткнення з подальшим перекиданням мікроавтобуса. Що сталося з винуватицею аварії та у якому стані постраждалі, які перебували на момент зіткнення в мікроавтобусі, читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини