Головна Новини Регіони Київ У Києві можуть заборонити генератори: запитали киян
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві можуть заборонити генератори: запитали киян

У мешканців Києва запитали, що вони думають про використання генераторів

сьогодні, 18:14
Поділіться публікацією:

У столиці готуються до можливих тривалих відключень світла і проводять опитування серед містян щодо використання генераторів. Опитування триває у застосунку “Київ цифровий”, повідомляє портал “Коментарі”.

У Києві можуть заборонити генератори: запитали киян

Ілюстративне фото

“Заклади продовжують працювати під час відключень світла завдяки роботі генераторів. Проте генератори шумлять і забруднюють повітря. Місто прагне зробити їх використання зручним для всіх. Розкажіть про ваше ставлення до генераторів на вулицях міста. Відповіді надійдуть до Департаменту територіального контролю та допоможуть розробити рекомендації для комфорту в міському просторі”, — звернулися до містян. 

Серед запитань: 

  • Як часто у вашому районі заклади вмикають генератори під час відключень світла? 

  • Чи знали ви, що під час відключень світла генератори — головне джерело електроенергії для приватних будинків і для багатьох комерційних закладів?

  • Що місто має впровадити першочергово, щоб зробити використання генераторів комфортнішим?

  • Чи потрібно місту встановити рекомендації з розміщення генераторів?

  • Що найбільше заважає вам під час роботи генераторів?

У деяких запитаннях можна обрати декілька варіантів відповіді, щоб повністю розкрити проблему використання генераторів на вулицях. 

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що Україні може загрожувати до 5 днів повного блекауту. У разі припинення роботи будь-якої атомної електростанції виникне національна каскадна аварія (так званий блекаут). Після неї щонайменше 3-4 дні в принципі займе подати електроенергію в Україні. За добу вдасться подати електроенергію в режимі 1-2 години електрики, а днів за 4-5 буде йти мова про відновлення, наприклад, на 4-6 годин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини