Головна Новини Регіони Київ У Києві масштабні обмеження руху транспорту: де заборонили проїзд
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві масштабні обмеження руху транспорту: де заборонили проїзд

У Києві сьогодні перекривають дорожній рух

сьогодні, 09:05
Поділіться публікацією:

У столиці 1 жовтня ввели обмеження руху транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Управління державної охорони України. 

У Києві масштабні обмеження руху транспорту: де заборонили проїзд

Ілюстративне фото

“1 жовтня, у зв’язку з проведенням охоронних заходів за участю іноземних делегацій, у Києві діятимуть тимчасові обмеження дорожнього руху, які будуть запроваджені в центральній частині міста”, — йдеться у повідомленні. 

В Управлінні звернулися до містян з проханням врахувати вказану інформацію під час переміщення містом.

Також нагадали, що військовослужбовці Управління спільно з відповідними підрозділами Національної поліції мають право тимчасово обмежувати або забороняти рух транспортних засобів та пішоходів на вулицях і дорогах під час проїзду автомобільним транспортом глав іноземних держав, урядів, парламентів, керівників міжнародних міжурядових організацій та іноземних делегацій, які перебувають в Україні з офіційним візитом. 

Вони також можуть не допускати громадян на окремі ділянки місцевості та об’єкти, вимагати від них залишатися на певних місцях або залишити їх відповідно чинного законодавства. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 1 жовтня, у День Захисників і Захисниць, о 9:00 відбулася загальнонаціональна хвилина мовчання на знак поваги й вдячності до загиблих захисників України.

З 8:55 до 9:05 у Києві працівники Національної поліції зупинять рух на Майдані Незалежності та на вулиці Хрещатик на перехресті з Алеєю Героїв Небесної Сотні.

Дізнатися детальніше про святкування у Києві можна за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини