Головна Новини Регіони Київ У Києві 51-річний чоловік побив пуделя: що йому буде
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві 51-річний чоловік побив пуделя: що йому буде

Поліцейські Києва повідомили про підозру чоловіку, який щосили вдарив пуделя ногою по голові

сьогодні, 14:01
Поділіться публікацією:

Повідомлення про жорстоке поводження з твариною поліцейські отримали від місцевої мешканки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Києва.

У Києві 51-річний чоловік побив пуделя: що йому буде

Побитий собака. Фото: НПУ

Жінка розповіла, що знаходилась разом із своїм домашнім улюбленцем біля поштового відділення, як в цей час з нього вийшов чоловік і пішов в її сторону. Песик заявниці хотів підбігти до перехожого, оскільки дуже дружелюбний та любить щоб його погладили. На такі дії чоловік відреагував агресивно та щосили вдарив ногою собаці по голові.

Внаслідок удару тварина отримала тілесні ушкодження у вигляді забоїв та травми м’яких тканин. Поліцейські розшукали порушника — ним виявися 51-річний киянин.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 299 ККУ — жорстоке поводження з тваринами. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

У Києві 51-річний чоловік побив пуделя: що йому буде - фото 2
У Києві 51-річний чоловік побив пуделя: що йому буде - фото 3

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Жорстоке поводження з дітьми у навчально-реабілітаційному центрі на Львівщині:розпочалося розслідування

У пабліках розповсюдилось відео жорстокого поводження з дітьми в одному з навчальних закладів Львівщини. На кадрах видно, як вихователька б’є дитину залізним прутом, а коли остання опиняється на канапі — продовжує її бити кулаками, зокрема по голові.

Уповноважений Верховної ради з прав людини Дмитро Лубінець наголосив, що ця ситуація перебуває на його контролі. Наразі правоохоронні органи проводять розслідування.

"Ми очікуємо на результати і сподіваємося, воно буде неупередженим задля захисту найкращих інтересів дітей. Також, хочу звернути увагу, що задля того, щоб вберегти дітей їх необхідно перемістити із зазначеного закладу. Тому очікую швидких рішень і дієвих кроків від Львівської обласної військової адміністрації та Служби у справах дітей. Адже не можна жорстоко й неналежно поводитися з дітьми. Вони заслуговують на дотримання всіх їхніх прав!" – зазначив Омбудсман.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини