Головна Новини Регіони Київ У ДТП в Києві загинула пасажирка маршрутки та ще є травмовані: що буде винному
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДТП в Києві загинула пасажирка маршрутки та ще є травмовані: що буде винному

Поліція Києва розпочала кримінальне провадження

сьогодні, 13:04
Поділіться публікацією:

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, близько 10 години, по вулиці Вадима Гетьмана у Солом’янському районі Києва. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Києва.

У ДТП в Києві загинула пасажирка маршрутки та ще є травмовані: що буде винному

ДТП у Києві. Фото: НПУ

70-річний водій "Газелі" на повній швидкості скоїв наїзд на автобус "Атаман", який стояв на зупинці громадського транспорту та здійснював посадку-висадку пасажирів. Внаслідок зіткнення загинула 72-річна жінка — пасажирка автобусу, ще п’ятеро пасажирів отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до закладів охорони здоров’я.

Наразі слідчі встановлюють обставини, за яких сталася  ДТП. Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 286 КК України  — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

У ДТП в Києві загинула пасажирка маршрутки та ще є травмовані: що буде винному - фото 2
У ДТП в Києві загинула пасажирка маршрутки та ще є травмовані: що буде винному - фото 3

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Києві вантажівка влетіла у маршрутку: що з пасажирами

За попередньою інформацією, "Газель" на повній швидкості вʼїхала у маршрутку "Атаман", в якій перебували пасажири. Подія трапилася у Солом’янському районі Києва. Про це повідомляє поліція столиці.

За даними КМДА, через ДТП на вул. Вадима Гетьмана постраждали 9 осіб, із них 7 людей госпіталізували На зупинці громадського транспорту сталася ДТП внаслідок зіткнення вантажівки з маршрутним транспортом (некомунального автопарку). На місці працюють усі екстрені служби, зокрема медики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини