Головна Новини Регіони Київ Село на Київщині атакують тварини: якої шкоди завдають мешканцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Село на Київщині атакують тварини: якої шкоди завдають мешканцям

Свині завдають значної шкоди городам жителів села на Київщині

сьогодні, 11:32
Поділіться публікацією:

У Київській області жителі села Копилів потерпають від атаки свиней. Близько сотні тварин уже декілька місяців вчиняють “набіги” на городи мешканців — ночами виїдають усе з ділянок. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію телемарафону “Єдині новини”. 

Село на Київщині атакують тварини: якої шкоди завдають мешканцям

Київська область. Фото з відкритих джерел

Місцеві мешканці не можуть ловити чи відстрілювати чужих свиней, адже це заборонено законом. До того ж місцеві мешканці зазначають, що тварини свійські та жили у сараях, поки хтось їх не випустили на волю. Тепер, щоб прогодуватися, тварини знищують городи селян. 

За словами місцевих жителів, активні набіги почалися з липня — повідомляють, що один місцевий багатій адвокат побудував маєток серед поля, тримав худобу, а потім кинув усе. Наймані працівники від нього пішли, а тварин випустили. “Там стоїть маєток, і як говорять односельці, ці тварини вийшли звідти, і гуляють по території села”, — розповів житель села Володимир Максименко. 

Свині оселилися за селом і продовжують набіги на городи — з'їдають все — буряк, кукурудзу, помідори, огірки, завдають шкоди господарству. 

Люди зверталися до місцевої влади, в поліцію, а головне, просили власника свиней розв'язати проблему. Власник спочатку обіцяв компенсувати збитки, а потім, за словами жителів, почав погрожувати.

У старостинському окрузі також не можуть допомогти, адже власник взагалі не йде на контакт. 

Селяни збирають скарги, фіксують збитки та планують звертатися до суду. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відбувається з водою через повторне забруднення річки Сейм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини