Головна Новини Регіони Київ Повітряна атака на Київ: дрон влучив у багатоповерховий будинок (ОНОВЛЕНО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Повітряна атака на Київ: дрон влучив у багатоповерховий будинок (ОНОВЛЕНО)

У Києві пролунали вибухи

сьогодні, 22:40
Поділіться публікацією:

Окупанти обстрілюють Київ ударними дронами. Один дрон влучив у багатоповерховий будинок. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Київського міського голови Віталія Кличка. 

Повітряна атака на Київ: дрон влучив у багатоповерховий будинок (ОНОВЛЕНО)

Фото ДСНС

“У Соломʼянському районі столиці вибух. Попередньо, ворожий БпЛА влучив у житловий будинок. Екстрені служби прямують на місце. Подробиці згодом”, — написав він.

Згодом очільник міста додав, що у Соломʼянському районі, у висотному будинку, куди влучив ворожий дрон, горять верхні поверхи. За словами мера міста, на місці працюють екстрені служби.

Місцеві пабліки повідомляють, що у будинку, куди влучив ворожий дрон, зруйновано дві квартири, величезні дірки у стінах будинку після удару. 

За даними мера столиці, у будинку в Соломʼянському районі, куди влучив ворожий БпЛА, — пожежа. Пошкоджені квартири на 17, 18, 19 поверхах. “Всі екстрені служби на місці, “- зазначив він.

У Повітряних силах ЗС України попереджали про загрозу обстрілу ударними дронами. "Шахеди"  на Київщині — курсом на Київ. Кілька груп "шахедів" на Чернігівщині — курсом на захід”, — повідомили у Повітряних силах.

За уточненою інформацією Київської міської військової адміністрації, у багатоквартирному будинку в Соломʼянському районі проводиться евакуація мешканців. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

“Крім того, є інформація щодо падіння уламків на відкритій місцевості в Шевченківському районі. Попередньо, без постраждалих. Інформація уточнюється”, — повідомили у КМВА.

За даними Кличка, у будинку в Соломʼянському районі продовжують гасити пожежу на кількох поверхах. “Рятувальники вивели з будівлі понад 100 людей. Інформація щодо постраждалих наразі уточнюється”, — зазначив він.

У ДСНС Києва показали наслідки обстрілу будинку

Повітряна атака на Київ: дрон влучив у багатоповерховий будинок (ОНОВЛЕНО) - фото 2
Повітряна атака на Київ: дрон влучив у багатоповерховий будинок (ОНОВЛЕНО) - фото 3
Повітряна атака на Київ: дрон влучив у багатоповерховий будинок (ОНОВЛЕНО) - фото 4
Повітряна атака на Київ: дрон влучив у багатоповерховий будинок (ОНОВЛЕНО) - фото 5





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини