Головна Новини Регіони Київ Окупанти завдали ударів по Києву: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти завдали ударів по Києву: що відомо

Внаслідок атаки російських ударних БпЛА по Києву, зафіксовано падіння уламків в декількох районах міста

сьогодні, 07:28
Поділіться публікацією:

Сьогодні вночі російські дрони знову намагалися  ударити по столиці. Повітряна тривога в Києві тривала понад 5 годин. Російські БпЛА заходили в бік столиці з різних напрямків. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, інформує портал "Коментарі".

Окупанти завдали ударів по Києву: що відомо

Ілюстративне фото

За його даними, силами усіх складових Сил Оборони всі безпілотники, а це приблизно до десятка  БпЛА ворога, які загрожували місту, були знешкоджені.

Внаслідок атаки російських ударних БпЛА по Києву, зафіксовано падіння уламків в Дніпровському, Голосіївському та Соломʼянському районах міста.

В Дніпровському районі, попередньо, пошкоджено електричний кабель. Інформація щодо постраждалих не надходила.

В Голосіївському районі в багатоквартирному житловому будинку зафіксовано часткове пошкодження оздоблення стін та є вибиті вікна. Без руйнування та пожеж. Постраждалих не виявлено.

В Солом’янському районі падіння уламків спричинило пожежу на даху одноповерхового житлового будинку. Займання локалізовано. На цей момент відомо про одного потерпілого у Соломʼянському районі. Медики зафіксували у чоловіка опіки обличчя. Від госпіталізації постраждалий відмовився.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вибухи у Києві та Харкові: де сталися влучання

Чергова повітряна атака на Київ сталася минулої ночі – російська армія знову застосувала БпЛА. Вони були запущені з південного та північно-східного напрямків. На Київ баражуючі боєприпаси заходили кількома хвилями. Деталі обстрілу 20 жовтня – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини