Головна Новини Регіони Київ Обстріли Києва: де сталися «прильоти»
commentss НОВИНИ Всі новини

Обстріли Києва: де сталися «прильоти»

Окупанти атакують столицю «шахедами» вже 15 раз за 25 днів жовтня

сьогодні, 07:28
Поділіться публікацією:

Вночі у Києві та області лунали вибухи. Окупанти знову атакували столицю безпілотниками.

Обстріли Києва: де сталися «прильоти»

Ілюстративне фото

Російська федерація запустила БпЛА типу "Shahed" по Києву та області. Вони були запущені з території курської області та краснодарського краю. Про це повідомляє начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, інформує портал "Коментарі".

На столицю баражуючі боєприпаси заходили двома великими хвилями. Перший раз повітряну тривогу в Київ оголосили близько опівночі, а вдруге — приблизно о третій ночі. Сумарно нічні тривоги тривали приблизно 4 години.

За цей час було виявлено та у різний спосіб (ППО, РЕБ тощо) знешкоджено до півтора десятка дронів ворога, що загрожували столиці України (точну кількість та тип дронів оприлюднять Повітряні Сили).

Внаслідок сьогоднішньої нічної повітряної атаки в столиці зафіксовано падіння уламків. Зокрема в Дарницькому районі міста уламки збитих ворожих дронів призвели до загорання на відкритій території дерев та трави. Пожежу оперативно ліквідовано.

Інформації щодо потерпілих не надходило. Дані оперативного зведення уточнюються.

"Кияни, знайдіть час і спосіб особисто підтримати захисників неба Києва. Бо вони того варті! І сьогодні, і вже десятки місяців поспіль до цього, наші воїни відданою і якісною роботою бережуть наші життя, наші домівки, наше майбутнє!" – закликав начальник КМВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

ГУР МО інформує, що анонімні акаунти у месенджері Telegram шукають людей, згодних за гроші вийти на "мітинги", спрямовані на дискредитацію військово-політичного керівництва України, зокрема — спецслужб. Деталі – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини