Головна Новини Регіони Київ Незаконні заклади працювали у столиці: які послуги надавали “бізнесмени”
commentss НОВИНИ Всі новини

Незаконні заклади працювали у столиці: які послуги надавали “бізнесмени”

Детективи БЕБ вилучили понад 100 комплектів комп’ютерної техніки

сьогодні, 16:50
Поділіться публікацією:

У Києві викрили нелегальні гральні заклади. Детективи БЕБ припинили незаконну діяльність закладів, розташованих на території столиці, повідомляє портал “Коментарі”.

Незаконні заклади працювали у столиці: які послуги надавали “бізнесмени”

Фото БЕБ

У ході розслідування справи детективи з'ясували, що з метою отримання прибутку від незаконної діяльності група осіб організувала мережу залів. Там відвідувачам надавали доступ до азартних ігор. Організатори залучили до роботи осіб, які мають досвід у веденні грального бізнесу.

Розслідуючи справу детективи провели 10 обшуків за місцями розташування незаконних закладів у різних районах міста Києва.

У ході слідчих дій вилучили понад 100 комплектів комп’ютерної техніки, а також інше спеціалізоване обладнання та засоби, за допомогою яких надавався доступ до азартних ігор.

Досудове розслідування проводять у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що в Одесі батько та син організували сімейний “бізнес” на ухилянтах — медичні працівники діагностували призовникам психічні захворювання. “Бізнесмени” опиняться на лаві підсудних.

У поліції нагадали, що зловмисників затримали під час реалізації однієї з таких оборудок. “Правильний” діагноз коштував ухилянту 165 тис. грн. “У кабінеті завідувач відділення вручив останньому підписану власноруч та батьком довідку з інформацією про те, що чоловік нібито вже два тижні перебуває у них на стаціонарному лікуванні, а також рецепт від психічних розладів.  Лікарі отримали від чоловіка 1000 доларів неправомірної вигоди в якості завдатку. Решту обумовленої суми військовозобов’язаний мав сплатити після отримання висновку з неправдивим діагнозом психічного захворювання”, — йдеться у повідомленні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини