Головна Новини Регіони Київ Не мер, а "барижник" та "схематозник": кияни показали, на що Кличко витрачає кошти
commentss НОВИНИ Всі новини

Не мер, а "барижник" та "схематозник": кияни показали, на що Кличко витрачає кошти

Як у Києві створюють видимість ремонту тепломереж

сьогодні, 18:10
Поділіться публікацією:

У Києві триває підготовка до опалювального сезону. І готуються ґрунтовно — перевіряють труби, де потрібно, проводять ремонти. Однак на деяких локаціях ремонти проводять щороку, а то й кілька разів на рік. Чи не дешевше було б зробити один раз якісний ремонт і “забути” про цю ділянку на декілька років. Кияни припускають, що то просто схема розкрадання коштів — щороку рити одну й ту саму яму. Про ситуацію біля одного з будинків на Оболоні розповів киянин Олексій Якименко на сторінці Facebook, повідомляє портал “Коментарі”

Не мер, а "барижник" та "схематозник": кияни показали, на що Кличко витрачає кошти

Фото портал "Коментарі"

“Хто там ближче до Кличка, перекажіть йому, що він не мер, а звичайний схематозник! На фото не наслідки війни, а саме його “робота” як “управлінця” столиці”, — розповів киянин. 

Не мер, а ”барижник” та ”схематозник”: кияни показали, на що Кличко витрачає кошти - фото 2

За його словами, кожен рік, з десяти років його “барижнечества” на посаді мера, на вулиці Йорданській в Оболонському районі, щонайменше тричі на рік на одному і тому ж місці розривається котлован, проводиться видимість ремонту, а потім усе це закопується з нашими грошима… і знову по колу. Ще раз: і так тричі на рік, усі десять років схематозника Кличка!

“Жителі навколишніх будинків, поміж себе кажуть, що за рік видатків, тільки на “розкопки” цього об’єкту, можна було навколишні будинки забезпечити повною автономністю. Тому ще раз, перекажіть Кличку, що він схематозник!”, — розповів киянин. 

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що у столиці знову прорвало міські водопровідні мережі. Витік водопровідної мережі діаметром 500 мм стався на вулиці Юрія Іллєнка поруч зі станцією метро "Дорогожичі" у Шевченківському районі. Детальніше про аварію читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини