Головна Новини Регіони Київ На хабарі спіймали посадовця КМДА: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На хабарі спіймали посадовця КМДА: подробиці

Посадовець створював перешкоди для роботи перевізників у Києві

17 вересня 2024, 12:59
Поділіться публікацією:

У Київській міській державній адміністрації посадовець вимагав хабарі від перевізників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури. 

На хабарі спіймали посадовця КМДА: подробиці

Фото Київської міської прокуратури

Чиновник організовував безпідставні перевірки задля вимагання грошей за здійснення пасажирських перевезень. “За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру директору Комунальної служби перевезень КМДА у систематичному вимаганні грошей від столичних перевізників (ч. 3 ст. 368 КК України)”, — повідомили у прокуратурі.

До повноважень вказаного комунального підприємства належить проведення перевірок перевізників та складання документів про відповідність чи невідповідність транспортних засобів для здійснення пасажирських перевезень у столиці.

У ході досудового розслідування було встановлено, що посадовець забезпечив безпідставне проведення перевірок одного з перевізників. За результатами перевірок було складено документи про невідповідність транспортних засобів для здійснення пасажирських перевезень. Таким чином посадовці створювали умови для отримання від підприємця неправомірної вигоди.

“Зазначимо, що раніше в рамках цього ж кримінального провадження вже було повідомлено про підозру заступнику начальника Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації та керівнику приватного транспортного підприємства”, — повідомили у Київській міській прокуратурі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві вилучили арсенал на суму 1,7 млн грн. Яку зброю продавали зловмисники, читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини