Головна Новини Регіони Київ Корупційний скандал у КМДА: Кличко відсторонив свого заступника, а той вирішив звільнитися
commentss НОВИНИ Всі новини

Корупційний скандал у КМДА: Кличко відсторонив свого заступника, а той вирішив звільнитися

У столичній владі викривають, ймовірних, корупціонерів: у корупційний скандал потрапив Володимир Прокопів

сьогодні, 15:07
Поділіться публікацією:

У Київській міській державній адміністрації трапився черговий корупційний скандал. Журналісти викрили на протиправних діях заступника голови КМДА Володимира Прокопіва. На корупційний скандал відреагував голова КМДА Віталій Кличко, повідомляє портал “Коментарі”.

Корупційний скандал у КМДА: Кличко відсторонив свого заступника, а той вирішив звільнитися

Ілюстративне фото

Мер Києва заявив, що відсторонив Володимира Прокопіва від виконання обовʼязків заступника голови КМДА на час перевірки правоохоронцями фактів, оприлюднений у ЗМІ. Він також звернувся до правоохоронних і антикорупційних органів з проханням перевірити вказані факти.

Своєю чергою Володимир Прокопів прокоментував ситуацію: “Друзі, звичайно, я подивився першу і другу частину розслідування bihus.інфо, яка стосувалася мене та моєї родини. За всі роки своєї публічної діяльності, роботи в органах місцевого самоврядування, на державній службі я завжди був відкритим до журналістів. Що, власне, вони і підтвердили у своєму матеріалі. Я не маю чого приховувати, тому і сам, коли почали телефонувати родичам та моїм друзям, запросив їх на чесну розмову. Майже дві години я відповідав на усі запитання, які цікавили журналістів”, — зазначив він. 

Посадовець також наголосив, що за посаду заступника голови КМДА ніколи не тримався, тому написав заяву на звільнення на імʼя Київського міського голови.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що у Києві продовжують викривати чиновників, які збагачуються під час війни. Це, звісно, лояльні до очільника столиці люди, інакше привілеї вони б не отримали. Як прокоментував корупційні скандали у столичній раді депутат Київської міської ради Андрій Вітренко, читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини