Головна Новини Регіони Київ БЕБ ліквідувало діяльність трьох АЗС в Київській області
commentss НОВИНИ Всі новини

БЕБ ліквідувало діяльність трьох АЗС в Київській області

Бюро економічної безпеки викрило незаконну торгівлю паливом у Боярці, Вишневому та Ворзелі

сьогодні, 14:45
Поділіться публікацією:








У Київській області завершено операцію, в результаті якої Бюро економічної безпеки України закрило три автозаправні станції, що незаконно продавали пальне. Спеціалісти БЕБ виявили, що ці АЗС діяли без відповідних дозволів і ліцензій, що є серйозним порушенням українського законодавства.

БЕБ ліквідувало діяльність трьох АЗС в Київській області

БЕБ ліквідувало діяльність трьох АЗС. Фото: БЕБ

Детективи Бюро економічної безпеки України провели обшуки на трьох нелегальних автозаправних станціях у Київській області, виявивши факти продажу контрафактного пального. АЗС у Боярці, Вишневому та Ворзелі функціонували без необхідних дозвільних документів, зокрема ліцензій на роздрібну торгівлю пальним і сертифікатів якості. Відсутність реєстраторів розрахункових операцій також свідчила про їхню незаконність.


Внаслідок проведених обшуків було вилучено 12 тонн контрафактного дизельного пального та бензину марки А-95, а також готівку, отриману від продажу пального. Крім того, правоохоронці конфіскували обладнання, зокрема шість модульних станцій для заправки автомобілів пальним і скрапленим газом. Загальна вартість вилучених активів становить близько 2 мільйонів гривень.

На цей момент триває досудове розслідування за частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України. Встановлюється коло осіб, причетних до незаконної діяльності.                                                     

Нагадаємо, у Київській області детективи БЕБ викрили нелегальне виробництво рідин для електронних сигарет. Загальна ринкова вартість вилученої із незаконного обігу підакцизної продукції становить майже 45 млн грн.                                                                                                                  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини