Головна Новини Регіони Київ Адвокат влаштував стрілянину у заміському комплексі на Київщині: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокат влаштував стрілянину у заміському комплексі на Київщині: що відомо

Стрілянину у заміському комплексі, за даними поліції, влаштував киянин

сьогодні, 11:12
Поділіться публікацією:

У заміському комплексі Вишгородського району сталася стрілянина. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної прокуратури. 

Адвокат влаштував стрілянину у заміському комплексі на Київщині: що відомо

Стрілянина на Київщині. Фото Національної поліції

“За процесуального керівництва Вишгородської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом грубого порушення громадського порядку в заміському комплексі Вишгородського району із застосуванням вогнепальної зброї (ч. 4 ст. 296 КК України)”, — йдеться у повідомленні обласної прокуратури.

У прокуратурі зазначили, що за попередньою інформацією, 24 вересня близько 18:00 адвокат здійснив постріли з балкона готельного номера одного із заміських комплексів Київщини. Інцидент, за даними прокуратури, виник через конфлікт з адміністрацією закладу.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. 

“Вирішується питання про вручення йому повідомлення про підозру. Наразі проводяться невідкладні слідчі дії”, — повідомили у прокуратурі. 

У поліції Київської області додали, що особу затриманого встановили — ним виявився 36-річний мешканець столиці. 

“В момент прибуття поліції він перебував з ознаками алкогольного сп’яніння. Потерпілі від його дій відсутні”, — зазначили в поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чоловік вчинив стрілянину в магазині на Київщині. Інцидент трапився 22 вересня в Обухівському районі Києва. За інформацією поліції, невідомий чоловік зайшов у магазин в Обухівському районі та розпочав хаотичну стрілянину. Внаслідок його дій було поранено продавчиню і власника закладу. Після нападу невідомий втік. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини