Головна Новини Регіони Харків Як працюватимуть підземні школи у Харкові під час канікул
commentss НОВИНИ Всі новини

Як працюватимуть підземні школи у Харкові під час канікул

Не всі школярі будуть відпочивати на канікулах у Харкові

сьогодні, 12:36
Поділіться публікацією:

Осінні канікули у школярів Харкова цього року будуть, проте підземні школи продовжуватимуть працювати. Про це в етері національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

Як працюватимуть підземні школи у Харкові під час канікул

Ігор Терехов. Фото: скріншот з відео телемарафону

Для маленьких харків’ян під землею обладнали навчальні простори на шести станціях метрополітену, також побудували підземну школу, нагадав Терехов.

“Крім того, ми сьогодні будуємо 6 підземних шкіл. Три з них вже сподіваємося незабаром завершити для того, щоб діти мали змогу навчатися”, – сказав мер.

Під час канікул діти зможуть навчатися факультативно, щоб надолужити освітні втрати.

“ Крім цього, ми використовуємо ці простори для того, щоб діти мали можливість і спілкування, і факультативів, і різних гуртків для того, щоб діти навчалися і знаходилися в таких безпечних місцях” – пояснив міський голова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У школі Одеси дитина померла, спустившись до укриття

Про трагічну подію, яка сталася вчора, 21 жовтня, вдень в одному з навчальних закладів у Приморському районі міста, правоохоронці дізналися від медиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Одеського районного управління поліції № 1.

Зі слів вчителів, під час сигналу "Повітряна тривога", коли учні та педагоги спускалися в укриття, школярці стало зле. Вони викликали "швидку" та почали надавати дитині першу долікарську допомогу. Згодом медики, які прибули на виклик, почали реанімаційні заходи, але, на жаль, дівчинка померла.

Читайте також: 17-річний хлопець бив дівчину цеглою по голові, ґвалтував, душив та підпалив: що здитиною

Дівчина відмовила хлопцю в інтимній близькості, через що мало не загинула. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУ НП в Харківській області Сергій Болвінов, інформує портал "Коментарі".

17-річний першокурсник коледжу та 15-річна дівчина у спільній компанії святкували день народження у сусідньому селі на Харківщині, випивали. Далі вони пішли пішки і біля свого будинку парубок попросив допомогти йому відчинити двері, заманив дівчину додому та почав чіплятися.

Що саме він вчинив проти дівчинки – читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини