Головна Новини Регіони Харків Вночі ворог атакував Харківщину «Торнадо-С»: серед постраждалих четверо дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Вночі ворог атакував Харківщину «Торнадо-С»: серед постраждалих четверо дітей

Окупанти задіяли реактивну систему залпового вогню для удару по Чугуєву

сьогодні, 07:58
Поділіться публікацією:

Близько 03:17 збройні сили рф завдали ударів з РСЗВ "Торнадо-С" по Чугуєву Харківської області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції.

Вночі ворог атакував Харківщину «Торнадо-С»: серед постраждалих четверо дітей

Ілюстративне фото

Внаслідок обстрілу спалахнула пожежа в приватному будинку. По медичну допомогу звернулися двоє цивільних людей. У них гостра реакція на стрес.

Також медичної допомоги потребувала родина в іншому домоволодінні. У чоловіка уламкові поранення нижньої кінцівки склом, у жінки та чотирьох дітей — гостра реакція на стрес. Медична допомога надана на місці.

Нагадаємо, що сьогодні вночі ворожий КАБ влучив у дев’ятий поверх житлового будинку у Харкові. Постраждали семеро людей, серед них 16-річна дівчинка. До медичного закладу доставили чоловіка з уламковими пораненнями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти намагаються форсувати річку Оскіл та б’ють неякісними снарядами з КНДР

27 жовтня російські війська продовжили наступальні дії на півночі Харківської області, але не зробили жодного підтвердженого просування. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Інституту вивчення війни (ISW).

26 і 27 жовтня російські війська продовжували наступати на північний схід від міста Харків поблизу Вовчанська та Стариці (на південний захід від Вовчанська).

Пропагандистський військкор стверджував, що невідомі підрозділи російського спецназу діють поблизу Сенькового (на південь від Куп’янська на західному березі річки Оскіл), хоча ISW не спостерігав жодного візуального чи незалежного підтвердження того, що російські сили перетнули річку Оскіл.

Також російські блогери стверджували, що окупанти просунулися в межах Першотравневого (на захід від Сватового) і до північних околиць Тернів (на захід від Кремінної).

Подробиці – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини