Головна Новини Регіони Харків У Харкові пролунали вибухи: КАБ влучив у багатоповерховий будинок (ОНОВЛЕНО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Харкові пролунали вибухи: КАБ влучив у багатоповерховий будинок (ОНОВЛЕНО)

Що відомо про наслідки обстрілу Харкова

2 жовтня 2024, 23:29
Поділіться публікацією:

Російській війська знову обстрілюють Харків. Місто під ударами КАБів. Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформує портал “Коментарі”. 

У Харкові пролунали вибухи: КАБ влучив у багатоповерховий будинок (ОНОВЛЕНО)

Ілюстративне фото

“У місті пролунали вибухи! Харків під атакою ворожих КАБів. Будьте обережні! Можливі повторні пуски”, — попередив мер міста. 

У Повітряних силах ЗС України попереджали про загрозу обстрілу КАБАми Харківської області.

“Попередньо удари прийшлися по Шевченківському та Київському районам. Інформація щодо жертв та руйнувань уточнюється”, зазначив Ігор Терехов.

Також очільник міста повідомив, що удар одного з КАБів прийшовся по житловій багатоповерхівці. Щодо жертв — інформація збирається.

Ігор Терехов уточнив, що на місці прильоту по багатоповерхівці пожежа — горить сам будинок та авто біля нього. “Маємо попередню інформацію про вісьмох постраждалих”, — повідомив мер міста.


Нагадаємо, що військовий спеціаліст у галузі радіотехнологій Сергій "Флеш" Бескрестнов розповів про ефективну зброю, яку застосовує Росія проти українських військових. 

Завдяки модернізації КАБів дальність польоту керованих авіабомб збільшилась. За його словами, КАБ — це дуже потужна зброя, яку ворог активно застосовує проти українських військових на усіх позиціях. “Зараз ми говоримо про модифікацію КАБ з бомбою вагою 500 кг. Це дуже потужний засіб, і що головне для нашого ворога, — це дуже дешевий засіб. І наші хлопці дуже потерпають від цього засобу по усіх фронтах. До цього ми бачили, як ворог застосовує КАБ на відстані 5-15 км від лінії фронту", — прокоментував ситуацію експерт.

"Вони (росіяни) знайшли проти нас цю ефективну зброю. Я дійсно вважаю, що для нас на всіх фронтах це — проблема №1. Для всієї нашої піхоти. Тобто ми втрачаємо наші позиції тільки через ці КАБи", — розповів "Флеш".

Дізнатися детальніше про загрозу, яку несуть керовані авіабомби, можна за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини