Головна Новини Регіони Харків Три підземні школи планують збудувати в місті Харкові
commentss НОВИНИ Всі новини

Три підземні школи планують збудувати в місті Харкові

Батьки у Харкові бажають, щоб діти навчалися офлайн

сьогодні, 14:28
Поділіться публікацією:

Попит на комбіноване навчання серед харків'ян є досить високим, адже зараз у місті перебувають 53 тис. школярів. Про це сьогодні, 4 жовтня, в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

Три підземні школи планують збудувати в місті Харкові

Підземна школа у Харкові. Фото: Харківська міська рада

У зв’язку з цим у місті планують збудувати ще три підземні школи.

"Щоб наші діти мали змогу навчатися офлайн, ми збудували першу в Україні підземну школу. Там у дві зміни навчається майже одна тисяча дітей. Крім того, ми обладнали для навчання приміщення на шести станціях метрополітену. Але попит дуже великий. Тому ми вже будуємо три підземні школи у різних районах Харкова та плануємо будівництво ще трьох. Тобто буде ще шість таких шкіл", — повідомив Ігор Терехов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Якою їжею можуть забезпечити школярів Запоріжжя: що каже влада

У Запоріжжі планують побудувати дві "Фабрики-кухні" для забезпечення якісного харчування школярів Запорізької області. Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров, інформує портал "Коментарі".

"Проєкт Першої Леді Олени Зеленської може забезпечити смачною і корисною їжею 30 тисяч школярів області, які навчаються офлайн. Його реалізацію обговорили із делегацією Всесвітньої продовольчої програми ООН. Під час візиту Президента України Володимира Зеленського до Запоріжжя анонсували створення екосистеми "Безпечна освіта офлайн". Це не лише про можливість для 60 тисяч школярів навчатися в укриттях, а і про гарячі обіди для дітей", – зазначив голова ОВА. Тоді ж Уряд прийняв рішення про безкоштовне харчування для всіх учнів 1-4 класів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини