Головна Новини Регіони Харків Терехов: багато комунальників воюють, є певний дефіцит кадрів
commentss НОВИНИ Всі новини

Терехов: багато комунальників воюють, є певний дефіцит кадрів

Хто допомагає усувати наслідки ворожих атак

сьогодні, 10:54
Поділіться публікацією:

На комунальних підприємствах міста Харкова є незначний дефіцит кадрів. Про це сьогодні, 10 жовтня, повідомив міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону, інформує портал "Коментарі".

Терехов: багато комунальників воюють, є певний дефіцит кадрів

Ігор Терехов. Фото з відкритих джерел

Водночас мер зазначив, що завдяки допомозі волонтерів та міжнародних організацій місту вдається оперативно усувати наслідки ворожих атак.

"Я дуже вдячний усім працівникам наших комунальних служб, ДСНС, поліції та волонтерам, які миттєво реагують на всі виклики та дуже важко працюють. Певний дефіцит кадрів у нас є, адже йде війна, і багато працівників комунальних підприємств боронять нашу країну у складі Збройних Сил України. Але, попри це, ми справляємось", — повідомив Ігор Терехов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:                            

Учора у Харкові близько 15:27 пролунали потужні вибухи. Перед цим у місті було оголошено "Повітряну тривогу".

Міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що за попередньою інформацією, удар було скоєно по району щільної житлової забудови. Пізніше начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив:

"Окупанти вдарили по Харкову. Екстрені служби виїхали на огляд. Попередньо — приватний сектор. Інформації про потерпілих на цю хвилину не надходило".

Олег Синєгубов о 15:45: "За попередніми даними, зафіксовано удар КАБом по відкритій території у Шевченківському районі Харкова. На цю хвилину — без постраждалих".

У свою чергу начальник Дергачівської МВА, що під Харковом, Вячеслав Задоренко повідомив про влучання КАБу у житловий будинок у Слатиному.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини