Головна Новини Регіони Харків Російська армія смертельно атакує дронами цивільне населення Харківщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська армія смертельно атакує дронами цивільне населення Харківщини

Через прицільний обстріл одна людина загинула, ще двоє постраждали

сьогодні, 16:18
Поділіться публікацією:

За Харківської обласної прокуратури, 11 жовтня орієнтовно о 12:40 ворожий дрон влучив у цивільний автомобіль у селищі Козача Лопань. Водій авто — 38-річний чоловік — загинув на місці. Його 56-річна сестра зазнала гострої реакції на стрес.

Російська армія смертельно атакує дронами цивільне населення Харківщини

Обстріляний автомобіль. Фото: прокуратура

Також вдень зафіксовано ще одне влучання російського БпЛА по Козачій Лопані. Дрон влучив у відкриту місцевість. Поранення отримав чоловік 86 років. З пораненнями його госпіталізували до лікарні.

За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1,2 ст. 438 КК України).

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовими.

Російська армія смертельно атакує дронами цивільне населення Харківщини - фото 2
Російська армія смертельно атакує дронами цивільне населення Харківщини - фото 3

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Липці — тактично важливе село під контролем Сил оборони України. Про значення села та ситуацію на Липецькому відтинку розповів представник служби зв’язків з громадськістю бригади Національної гвардії України "Хартія" Володимир Дегтярьов, інформує портал "Коментарі".

Військовий підкреслив, що Липці — це тактично важливе селище, томущо знаходиться на висотах. І цей населений пункт ворог майже окупував в травні. "Коли бригада Хартія зайшла, ми вже зустріли ворога на окраїнах Липців і почали витісняти їх звідти. Зараз Липці знаходяться під нашим контролем, і ми продовжуємо витісняти їх далі", — повідомив представник бригади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини