Головна Новини Регіони Харків Під ракетами та КАБами: у Харкові замінять покриття тенісного майданчика за 2,3 млн грн
commentss НОВИНИ Всі новини

Під ракетами та КАБами: у Харкові замінять покриття тенісного майданчика за 2,3 млн грн

У Харкові витратять 2,3 млн грн на заміну покриття майданчика для тенісу

сьогодні, 13:02
Поділіться публікацією:

У Харкові планують замінити покриття майданчика для тенісу. Витратять на роботи 2,35 млн грн. Відповідний договір планує укласти КП “Харківзеленбуд” з ТОВ “КС Девелопмент”. Йдеться про поточного ремонту покриття майданчика для гри в настільний теніс в парку Саржин Яр. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro. 

Під ракетами та КАБами: у Харкові замінять покриття тенісного майданчика за 2,3 млн грн

Ілюстративне фото

Заплановані ремонтні роботи повинні бути виконані до кінця 2024 року.

За техзавданням, планують перестелити 600 кв. м покриття та замінити 36 метрів бетонних поребриків.

На сьогодні учасник аукціону очікує рішення.

У Харківському антикорупційному центрі розкрили ймовірні зв'язки представників КП та компанії-переможця. Так, власником ТОВ “КС Девелопмент” є Тимофій Полотненко, а керівником – Олександр Полотненко. Станом на 2023 рік, Тимофій Полотненко був чоловіком колишньої головної спеціалістки відділу зв’язків із засобами масової інформації Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради Олени Аксельрод.

ТОВ “КС Девелопмент” (колишня назва ТОВ “КС Ангар”) раніше укладало договори з КП “Центральний парк” (колишня назва – Парк Горького) щодо будівництва господарських будівель на території парку. На той момент директором КП “Центральний парк” був Дмитро Поздєєв. Зараз він є директором КСП “Харківзеленбуд”. І тепер якраз це КП укладає з ТОВ “КС Девелопмент” договори.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Прикарпатті роками вирубували дерева у заповідній зоні. Дізнатися детальніше, хто організував схему та якої шкоди зловмисники завдали довкіллю, можна за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини