Головна Новини Регіони Харків Окупанти зранку вдарили по Харкову КАБами
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти зранку вдарили по Харкову КАБами

З 4 ранку у місті та районі лунали потужні вибухи

сьогодні, 07:57
Поділіться публікацією:

О 4:10 ворог влучив КАБом у Київському районі Харкова. Пошкоджено гаражі в кооперативі, без постраждалих. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Окупанти зранку вдарили по Харкову КАБами

Ілюстративне фото

За даними мера Харкова Ігоря Терехова, через обстріл авіабомбою пошкоджено гаражний кооператив, автомобілі та приватні житлові будинки. На щастя, жертв немає. Профільні служби продовжують обстеження місця події.

Також ворог вдарив КАБом по м. Дергачі. Зафіксоване загоряння гаражів. За інформацією медиків екстреної допомоги, внаслідок ворожого удару в Дергачах отримали осколкові поранення та гостру реакцію на стрес пʼятеро людей, серед них — 14-річний хлопчик.

У той же час один з ворожих КАБів о 4:10 вдарив по Малоданилівській громаді.  У с. Черкаська Лозова ліквідували загоряння трави на площі 1 га. Без постраждалих.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові частково знесуть будинок, у який влучив ворожий КАБ

Житлову багатоповерхівку в Київському районі Харкова, яка зазнала атаки 24 вересня, доведеться частково знести.

Як повідомив міський голова Ігор Терехов 1 жовтня, в ефірі національного телемарафону, там зафіксовані серйозні руйнації, тому було ухвалене рішення про відбудову та часткове знесення будинку.

"Після ворожих обстрілів доводиться багато відбудовувати, зокрема, одразу закривати контури, щоб унеможливити потрапляння опадів всередину. Будинки, які дуже сильно пошкоджені, не можна одразу повністю відновити. Але, попри всі труднощі, міська влада робить все можливе, щоб все ж відбудувати те, що зруйнував російський агресор", — зазначив мер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини