Головна Новини Регіони Харків Окупанти з танку розстріляли будинок на Харківщині (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти з танку розстріляли будинок на Харківщині (ФОТО)

Російські окупанти продовжують чинити терор мирного населення Харківщини

26 вересня 2024, 10:50
Поділіться публікацією:

Сьогодні близько 07:00 ворог здійснив танковий обстріл села Івашки Золочівської громади на Харківщині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Окупанти з танку розстріляли будинок на Харківщині (ФОТО)

Обстріляний будинок. Фото: ХОВА

Внаслідок 11 ударів зазнав поранень 46-річний чоловік, потерпілий перебуває у важкому стані. Знищено одноповерховий двоквартирний будинок, гаражі, господарчі споруди, мотоцикл. Пошкоджено газо- та енергомережі.

Окупанти з танку розстріляли будинок на Харківщині (ФОТО) - фото 2
Окупанти з танку розстріляли будинок на Харківщині (ФОТО) - фото 3

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Києві та Старкостянтинові вибухи: ворожий МІГ пускає "Кинжали"

У Києві та по всій Україні лунає повітряна тривога у зв’язку з пуском аеробалістичних ракет "Кинжал" з ворожого МІГ-31К.

У столиці пролунало декілька вибухів, в тому числі, до оголошення повітряної тривоги.

У КМВА спростували інформацію про вибухи:

"Щодо інформації про вибухи в Києві, яка шириться в засобах масової інформації. Перед та під час повітряної тривоги сили та засоби ППО столиці не працювали. По території Києва ракетне озброєння ворога не застосовувалося. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації. Не панікуйте і не піддавайтеся на маніпуляції. Повітряна тривога триває. Перебувайте в укриттях до відбою". Що саме це були за звуки у Києві – читайте за посиланням.

Читайте також: Окупанти масово скидають КАБи на Запоріжжя: наслідки

Вчора ввечері окупанти завдали п'ять авіаударів (попередньо – КАБами) по території Запоріжжя та Запорізького району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Запорізької ОВА Івана Федорова та Нацполіції.

Вісім людей поранені внаслідок нічного обстрілу Запоріжжя. Спочатку повідомлялося, що поранення дістали  четверо жінок, двоє чоловіків та 14-річний хлопчик. Двоє поранених під час нічного ворожого обстрілу — у лікарні. Чоловік у тяжкому стані, жінка в стані середньої тяжкості. Пізніше загальна кількість поранених зросла до 8 людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини