Головна Новини Регіони Харків Окупанти взяли під вогневий контроль трасу на Харківщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти взяли під вогневий контроль трасу на Харківщині

На Куп’янському напрямку помічені залишки “вагнерівців”

сьогодні, 10:04
Поділіться публікацією:

Ворог взяв під вогневий контроль трасу Борова – Куп'янськ-Вузловий. Про це розповів в ефірі КИЇВ24 військовослужбовець 77-ї бригади ЗСУ Віктор Петрович, інформує портал "Коментарі".

Окупанти взяли під вогневий контроль трасу на Харківщині

Мапа бойових дій DeepState, скріншот

"Є загроза на цьому напрямку. Важливо з точки зору логістики не допустити ворога до цього шляху. І намагається він насправді туди прорватися. Доволі складна ситуація, тому що фактично цей шлях вже під вогневим контролем, але тим не менше намагаємося, не зважаючи на чисельну перевагу ворога, не давати йому значних просувань", – наголосив військовий.

Він також повідомив, що на цьому напрямку діють "вагнерівці" та "шторм V".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Спікер Харківського угруповання військ України полковник Віталій Саранцев повідомив, що російські війська ведуть оборону на рубежі Глибоке-Липці, а заступник командира українського батальйону безпілотників, що діє на харківському напрямку, заявив, що наступ України на Курськ міг вплинути на прифронтову ситуацію.

Він уточнив, що передислокація Росією частини підрозділів морської піхоти Тихоокеанського флоту в неназваному напрямку сприяла рішенню росіян залишитися в обороні. Саранцев та українські військові офіційні особи повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції на північний схід від міста Харкова та атакували поблизу Вовчанська та Тихого 22 та 23 вересня.

Читайте також:  Удар по Харківщині: поранено троє поліцейських, один "важкий"

Учора близько 08:15 російські війська завдали ударів, по Старому Салтову — троє поліцейських поранені, повідомив начальник обласного главку поліції Володимир Тимошко, інформує портал "Коментарі".

За його словами, один поліцейський перебуває у тяжкому стані, інші — у легкому та середньому. Також пошкоджено службовий автомобіль. Попередньо, окупанти завдали ударів касетними боєприпасами з "Торнадо-С".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини