Головна Новини Регіони Харків На Харківщині у двір впала 500-кілограмова авіабомба
commentss НОВИНИ Всі новини

На Харківщині у двір впала 500-кілограмова авіабомба

Сапери ДСНС здійснили неймовірно складну та небезпечну операцію зі знешкодження ворожої авіабомби

сьогодні, 12:03
Поділіться публікацією:

Кожного дня Харківщина зазнає ворожих авіаційних атак. Під час однієї з них, що сталася 8 жовтня, 500-кілограмова бомба впала на приватне подвір’я у селі Черкаська Лозова Харківського району і лише дивом не вибухнула. Вона вдарилась об стіну будинку, спричинивши пошкодження, і увійшла в ґрунт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

На Харківщині у двір впала 500-кілограмова авіабомба

КАБ-500. Фото: ДСНС Харківщини

Вчора піротехніки ДСНС прибули на місце і вилучили нерозірвану бомбу. Це була надзвичайно складна та небезпечна операція, враховуючи велику вибухову потужність та вагу КАБ-500, підступність ворога, який може встановлювати на такі боєприпаси додаткові підривники, та глибину входження бомби в землю.

Будь-яка помилка в роботі саперів могла мати катастрофічні наслідки. Проте все було зроблено чітко і грамотно, тож КАБ вирушила у свою останню путь на підривний майданчик для знешкодження. Більше вона не причинить нікому горя та страждань.

На Харківщині у двір впала 500-кілограмова авіабомба - фото 2
На Харківщині у двір впала 500-кілограмова авіабомба - фото 3
На Харківщині у двір впала 500-кілограмова авіабомба - фото 4
На Харківщині у двір впала 500-кілограмова авіабомба - фото 5
На Харківщині у двір впала 500-кілограмова авіабомба - фото 6
На Харківщині у двір впала 500-кілограмова авіабомба - фото 7

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

SpaceX Ілона Маска замовила труби для ракет у прифронтовому Нікополі

Американська аерокосмічна компанія SpaceX замовила спеціальні труби у українського виробника безшовних нержавіючих труб, нікопольської компанії "Сентравіс". Труба українського виробника буде використана для подачі палива в ракети, повідомила пресслужба компанії.

Це 28 тонн товстостінної труби, яка здатна витримувати надвеликий тиск і працювати в умовах агресивного середовища. Подробиці проєкту, в якому буде використана продукція "Сентравіс", SpaceX не розголошує. Проте є ймовірність, що труби призначені, щоб подавати паливо в ракети. Нетипове замовлення виконано менш ніж за три місяці в Нікополі – місті, яке щодня відчуває на собі російський терор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини