Головна Новини Регіони Харків На Харківщині стався потужний вибух: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

На Харківщині стався потужний вибух: є постраждалі

Молодий чоловік підірвався на вибухівці

сьогодні, 09:52
Поділіться публікацією:

Учора близько 16:35 у полі поблизу с. Велика Комишуваха Ізюмського району під час виконання сільськогосподарських робіт на вибуховому пристрої підірвався трактор. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

На Харківщині стався потужний вибух: є постраждалі

Іллюстративне фото

19-річний водій отримав тілесні ушкодження у вигляді опіків, його ушпиталено.

За процесуального керівництва Ізюмської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Прокурори спільно зі слідчими поліції вживають усіх заходів для документування злочинів, вчинених військовослужбовцями рф.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

За даними слідства, 24 вересня з 15:20 по 15:40 збройні сили рф завдали масовані удари з тактичної авіації по Харкову. У Київському районі міста авіаційний боєприпас влучив у девʼятиповерховий житловий будинок. Загинула жінка, ще 20 людей отримали травми різного ступеня тяжкості. У Київському районі правоохоронці виявили ще одне влучання по відкритій земельній ділянці. Немишлянський район: зафіксовано влучання авіабомби по цеху хлібозаводу. Загинула жінка, ще 8 людей отримали поранення. Всі постраждалі — співробітники підприємства. У Салтівському районі авіабомба влучила поблизу будинків та дитячого майданчика. Одна жінка загинула, ще двоє людей отримали поранення. Також у цьому районі зафіксовано ще одне влучання по відкритій ділянці: поранено чоловіка. Також у Шевченківському районі міста авіабомба влучила у лісосмугу. Жахливі фото та відео – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини