Головна Новини Регіони Харків На Харківщині чоловік ґвалтував своїх неповнолітніх доньок
commentss НОВИНИ Всі новини

На Харківщині чоловік ґвалтував своїх неповнолітніх доньок

Насильство над дітьми відбувалося майже півтора року

14 жовтня 2024, 15:39
Поділіться публікацією:

За процесуального керівництва Лозівської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 42-річному чоловіку за фактом зґвалтування осіб, які не досягли 14 років (ч. 4 ст. 152 КК України). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківскьої обласної прокуратури.

На Харківщині чоловік ґвалтував своїх неповнолітніх доньок

Ілюстративне фото

За даними слідства, мешканець одного з населених пунктів Лозівського району з весни 2022 року систематично ґвалтував своїх доньок. Потерпілим дівчатам на момент початку вчинення злочину було 10 і 13 років. Дії сексуального характеру чоловік вчиняв, коли залишався з доньками наодинці та в подальшому наказував нікому не повідомляти про це.

Протиправні дії зловмисник чинив до жовтня цього року, поки правоохоронці не викрили його.

За клопотанням сторони обвинувачення підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

Досудове розслідування — СВ Лозівського РВП ГУНП в Харківській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Києві чоловік зґвалтував падчерку із вродженими психічними розладами. Дівчина завагітніла та народила дитину. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури.

48-річного чоловіка, уродженця міста Горлівка, судитимуть за вчинення злочину. Обвинувальний акт до суду скерувала Оболонська окружна прокуратура міста Києва. Чоловіку інкримінують зґвалтування 22-річної падчерки, яка не здатна усвідомлювати наслідків своїх дій (ч. 2 ст. 152 КК України). Матір дівчини дізналася про вагітність після прийому у лікаря-гінеколога. Дівчина уже була на 6 місяці вагітності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини