Головна Новини Регіони Харків Мер Харкова Терехов звернувся до містян щодо опалювального сезону
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Харкова Терехов звернувся до містян щодо опалювального сезону

У Харкові опалювальний сезон почнеться за умови похолодання

сьогодні, 12:29
Поділіться публікацією:

Міський голова Харкова Ігор Терехов звернувся до харків’ян щодо початку опалювального сезону, який традиційно мав би стартувати сьогодні, 15 жовтня.

Мер Харкова Терехов звернувся до містян щодо опалювального сезону

Ігор Терехов. Фото з відкритих джерел

"Місто вже готове розпочати опалювальний сезон, але поки в нас є можливість зекономити газ та ваші кошти, адже погода сприяє.

Стартом для запуску тепла у домівки стане зниження середньодобової температури до +8 градусів або нижче протягом трьох днів поспіль", – зазначив міський голова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові повідомили, що буде взимку у місті

КП "Харківські теплові мережі" завершує ремонтну кампанію в рамках підготовки до опалювального сезону. Про це повідомили на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради 10 жовтня, інформує портал "Коментарі".

За інформацією Департаменту з питань забезпечення життєдіяльності міста, підготовка міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період проводилися з урахуванням досвіду попередніх опалювальних періодів, які минули вже під час повномасштабного вторгнення. На сьогодні внутрішньобудинкові мережі постачання теплової енергії та гарячої води вже підготовлені в 99% житлових будинків.

Крім того, в рамках децентралізації системи теплопостачання на об’єктах ХТМ були встановлені 25 когенераційних газових установок і 31 блочно-модульна котельня.

Для забезпечення сталого функціонування вулично-дорожньої мережі міста підготовлено 298 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки. Також комунальники провели всі необхідні заходи з підготовки електротранспорту, автобусів, контактної мережі до роботи в осінньо-зимовий період.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини