Головна Новини Регіони Харків Мер Харкова Терехов зустрівся з президентом Чехії Петром Павелом
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Харкова Терехов зустрівся з президентом Чехії Петром Павелом

Харківський міський голова знаходиться у відрядженні за кордоном

сьогодні, 12:09
Поділіться публікацією:

Міський голова Харкова Ігор Терехов провів перемовини з Президентом Чеської Республіки Петром Павелом у рамках міжнародної виставки "FUTURE FORCES FORUM", яка проходить під патронатом президента та уряду Чехії в Празі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Мер Харкова Терехов зустрівся з президентом Чехії Петром Павелом

Петр Павел і Ігор Терехов. Фото: ХМР

Ігор Терехов подякував Петру Павелу та чеському народу за військову, економічну та гуманітарну допомогу Україні та, зокрема, Харкову — у сфері медицини, оновленні транспортної інфраструктури та підготовці до опалювального сезону.

Сторони також обговорили поточну ситуацію в місті. За словами мера, незважаючи на складні воєнні умови, в Харкові залишається понад мільйон мешканців, тому міська влада робить все можливе, щоб забезпечити стабільну роботу комунальних служб взимку.

Ігор Терехов висловив надію на подальше залучення чеського бізнесу до реалізації енергетичних проєктів, зокрема, в партнерстві з ООН, USAID та Світовим банком.                                                    

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мер Харкова Терехов звернувся до містян щодо опалювального сезону

Міський голова  Харкова Ігор Терехов звернувся до  харків’ян щодо початку опалювального сезону, який традиційно мав би стартувати 15 жовтня.

"Місто вже готове розпочати опалювальний сезон, але поки в нас є можливість зекономити газ та ваші кошти, адже погода сприяє. Стартом для запуску тепла у домівки стане зниження середньодобової температури до +8 градусів або нижче протягом трьох днів поспіль", – зазначив міський голова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини