Головна Новини Регіони Дніпро Дніпропетровщина під атакою балістики: є влучання, люди під завалами (ОНОВЛЕНО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дніпропетровщина під атакою балістики: є влучання, люди під завалами (ОНОВЛЕНО)

Окупанти знову завдають ударів з Криму по Дніпропетровській області

сьогодні, 11:03
Поділіться публікацією:

Близько 09:15 окупанти атакували Кривий Ріг, що на Дніпропетровщині, балістичними ракетами з окупованого Криму.

Дніпропетровщина під атакою балістики: є влучання, люди під завалами (ОНОВЛЕНО)

Зруйнована будівля. Фото: прокуратура

Міський голова Кривого Рогу Олександр Вілкул підтвердив обстріл міста та закликав усіх не знімати нічого та не викладати в інтернет.

Пізніше голова Криворізької РВА Євген Ситниченко повідомив про влучання у місті.

Начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що внаслідок ракетної атаки на Кривий Ріг сталося влучання в адмінбудівлю.

"Ракетна атака на Кривий Ріг. Ворог поцілив по адмінбудівлі. Ймовірно, під завалами можуть бути люди", – зазначив Сергій Лисак.

ОНОВЛЕНО: росіяни вдарили ракетою по поліцейському управлінню у Кривому Розі: триває пошуково-рятувальна операція. Про це повідомили в Національній поліції України.

Близько 9:15 ворог завдав ракетний удар по районному управлінню поліції, наразі відомо, що внаслідок влучання є постраждалі. Під завалами можуть перебувати люди. 

В результаті влучання руйнувань зазнала адміністративна будівля, пошкоджено приватні будинки, розташовані поруч.

Зараз поліція та рятувальники працюють на місці події, правоохоронці документують та збирають докази чергового воєнного злочину рф.

Сергій Лисак о 10:28: "Внаслідок ракетного удару по районному управлінню поліції у Кривому Розі є постраждалі. Вже госпіталізований 45-річний чоловік. Його стан – середньої тяжкості.

Потрощена адмінбудівля, пошкоджені приватні будинки.

На місці працюють екстрені служби. Шукають під завалами людей".

ДСНС України: Внаслідок атаки частково зруйновано п’ятиповерхову будівлю Криворізького районного управління ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області.

Станом на 10:20 постраждали 3 людини. Під завалами ймовірно перебувають люди.

Тривають аварійно-рятувальні роботи.

Сергій Лисак об 11:03: "У Кривому Розі вже четверо постраждалих чоловіків. Двоє з них госпіталізовані в стані середньої тяжкості. Наразі невідома доля чотирьох людей. Пошуково-рятувальна операція триває".

Дніпропетровщина під атакою балістики: є влучання, люди під завалами (ОНОВЛЕНО) - фото 2

Інформація оновлюється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти вдарили балістикою по Дніпру: наслідки

Сьогодні вночі о 00:28 у Дніпрі пролунав потужний вибух. За мить до цього у Повітряних Силах ЗСУ повідомили про загрозу для міста. У моніторингових каналах повідомлялося про загрозу балістики з Криму, попередньо, ворог вдарив по місту "Іскандером".

Повідомлялося, що у багатьох в місті вилетіли вікна від вибухової хвилі, а також на місці удару було видно сильну пожежу та задимлення. Вже вранці начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що нічний удар окупантів прийшлося по промисловому об’єкту в місті.

"Є руйнування на території промислового об’єкту. Виникла пожежа, яку рятувальники загасили. Люди не постраждали. Неспокійно вночі було і на Нікопольщині. Ворог бив по самому Нікополю і Марганецькій громаді. Застосував дрон-камікадзе та важку артилерію. Понівечена інфраструктура. Загиблих і поранених немає", – написав Лисак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини