Головна Новини Регіони Дніпро Окупанти вдарили балістикою по Дніпру: наслідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вдарили балістикою по Дніпру: наслідки

Вночі у Дніпрі пролунав потужний вибух

сьогодні, 08:01 comments1207
Поділіться публікацією:

Сьогодні вночі о 00:28 у Дніпрі пролунав потужний вибух. За мить до цього у Повітряних Силах ЗСУ повідомили про загрозу для міста. У моніторингових каналах повідомлялося про загрозу балістики з Криму, попередньо, ворог вдарив по місту "Іскандером".

Окупанти вдарили балістикою по Дніпру: наслідки

Іллюстративне фото

Повідомлялося, що у багатьох в місті вилетіли вікна від вибухової хвилі, а також на місці удару було видно сильну пожежу та задимлення.

Окупанти вдарили балістикою по Дніпру: наслідки - фото 2

Вже вранці начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що нічний удар окупантів прийшлося по промисловому об’єкту в місті.

"Є руйнування на території промислового об’єкту. Виникла пожежа, яку рятувальники загасили. Люди не постраждали.

Неспокійно вночі було і на Нікопольщині. Ворог бив по самому Нікополю і Марганецькій громаді. Застосував дрон-камікадзе та важку артилерію.

Понівечена інфраструктура. Загиблих і поранених немає", – написав Лисак.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

26 вересня о 16:40 ворожа авіація здійснила бомбовий удар по Харкову. Один із КАБів влучив на територію приватного сектору в Київському районі. Постраждали 5 осіб, пошкоджено 2 житлові будівлі та господарську споруду.

За даними обласного главку ДСНС, пожежа охопила 60 кв.м. будівлі та 50 кв.м. сухої рослинності. Друге влучання зафіксовано в лісосмузі, де горіла лісова підстилка на площі 1 га. Для ліквідації наслідків залучалися 5 пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС. Пошкоджено щонайменше 10 домоволодінь та авто. За попередніми даними облпрокуратури, атака по Харкову була завдана ФАБ-250 з УМПК.

Фото – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини