Головна Новини Регіони Київ За місце для поховання у Києві вимагали 1000 доларів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

За місце для поховання у Києві вимагали 1000 доларів: подробиці

Яке покарання загрожує зловмисниці

сьогодні, 09:14
Поділіться публікацією:

Працівниця Південного кладовища вимагала неправомірну вигоду за надання місця для поховання. Поліцейські повідомили зловмисниці про підозру. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Києва.

За місце для поховання у Києві вимагали 1000 доларів: подробиці

Хабар. Фото Нацполіції

“Викрили злочинні дії порушниці слідчі Шевченківського управління поліції за оперативного супроводження працівників Служби безпеки України у м. Києві та Київській області та за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури”, — йдеться у повідомленні поліції.

За даними поліції, до працівниці Південного кладовища звернувся чоловік з проханням виділення місця для поховання померлого. Правопорушення зазначила, що кладовище є напівзакритим, тому лише можливе підзахоронення у родинну могилу. Однак вона запропонувала й інший шлях вирішення проблеми — за грошову винагороду в сумі 1000 доларів вона пообіцяла вплинути на службових осіб комунального підприємства, й підшукати чужу могилу, за якою давно ніхто не доглядає.

Відтак слідчі затримали порушницю під час отримання нею всієї суми неправомірної вигоди. Останній повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України — зловживання впливом, та наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що проректор столичного внз вимагав неправомірну вигоду. За 2000 доларів він обіцяв допомогти військовозобов'язаному  вступити до аспірантури та отримати право на відстрочку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини