У Києві вантажівка влетіла у маршрутку: що з пасажирами (ОНОВЛЕНО)

Поліція Києва встановлює обставини наїзду вантажівки на маршрутне таксі у Солом’янському районі

За попередньою інформацією, "Газель" на повній швидкості вʼїхала у маршрутку "Атаман", в якій перебували пасажири. Подія трапилася у Солом’янському районі Києва. Про це повідомляє поліція столиці.

Наразі відомо про мінімум чотирьох постраждалих. Поліція та медики продовжують працювати на місці аварії. Кількість постраждалих уточнюється.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні вранці на вулиці Вадима Гетьмана. На місце події виїхали слідчі з розслідування ДТП Главку поліції, патрульні поліцейські та медики.

Правоохоронці продовжують працювати на місці події та з’ясовують усі обставини.

ОНОВЛЕНО: За даними КМДА, через ДТП на вул. Вадима Гетьмана постраждали 9 осіб, із них 7 людей госпіталізували

На зупинці громадського транспорту сталася ДТП внаслідок зіткнення вантажівки з маршрутним транспортом (некомунального автопарку).

На місці працюють усі екстрені служби, зокрема медики.

Рятувальники деблокували жінку, яку затиснуло на пасажирському сидінні в маршрутному транспорті, та водія вантажівки. За інформацією Патрульної поліції Києва, рух транспорту ускладнений у напрямку Індустріального шляхопроводу.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти завдали ударів по Києву: що відомо

Сьогодні вночі російські дрони знову намагалися ударити по столиці. Повітряна тривога в Києві тривала понад 5 годин. Російські БпЛА заходили в бік столиці з різних напрямків. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, інформує портал "Коментарі".

За його даними, силами усіх складових Сил Оборони всі безпілотники, а це приблизно до десятка БпЛА ворога, які загрожували місту, були знешкоджені. Внаслідок атаки російських ударних БпЛА по Києву, зафіксовано падіння уламків в Дніпровському, Голосіївському та Соломʼянському районах міста.