У Києві чоловік розгромив приймальню Мінсоцполітики через жінку (ФОТО, ВІДЕО)

Яке покарання загрожує правопорушнику за хуліганство

У Києві судитимуть чоловіка, який розгромив приймальню громадян Міністерства соціальної політики України. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури.

У прокуратурі уточнили, що наприкінці вересня 2024 року чоловік зайшов до приймальні громадян міністерства та зненацька почав стільцем бити вікна та перекидати офісні меблі та техніку. Свої дії він супроводжував брутальною лайкою.

Працівники від такої поведінки відвідувача вибігли на вулицю та викликали поліцію. У ході розслідування справи з'ясували, що чоловік в Києві перебуває проїздом. На спеціальних обліках лікарів психіатра та нарколога не перебуває, військову службу не проходив, офіційно не працевлаштований.

“Свою агресію він пояснив життєвими негараздами, мовляв, тривалий час не міг познайомитись з порядною жінкою та створити сім’ю, а, на його думку, державні установи не бажали допомогти йому у цьому питанні”, - повідомили у прокуратурі.

Обвинувальний акт за скоєння хуліганства у приймальні громадян Міністерства соціальної політики України (ч. 1 ст. 296 КК України) направили до суду.

За хуліганство 32-річному уродженцю Волинської області загрожує покарання у виді штрафу від 17 тис. грн до 34 тис. грн або пробаційний нагляд до 3 років або обмеження волі на той самий строк.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що у Києві посадовець та підприємець розікрали бюджетні кошти на зйомках відео. Скільки коштів привласнили зловмисники та яке покарання їм загрожує, читайте детальніше за посиланням.